středa 27. února 2013

Nocni tvoreni

Vcera byla opravdu plodna tvorici noc. Predevcirem jsem byla neskutecne nastvana. Jedno platno v kosi, druhe platno v kosi a ja sla spat otravena jako nikdy. To jsem ale jeste nevedela, ze vcerejsi tvoreni vymaze vsechny me nezdary. Po celovecernim crafteni jsem sla spat s pusou od ucha k uchu.

Cely vecer byl s semnou v dilne i pritel. Neskutecne se pri mem fantazirovani, matlani, patlani, lepeni, barveni, strihani bavil, az nakonec vzal muj tablet a vzniklo 400 fotek. Ano, ctete dobre a zadny preklep to neni. Nafotil zaokrouhlenych 400 fotek. Fotil opavdu kazdy muj krok. Sebemensi upravy, az z toho vznikl takovy mini film.

Byl z toho tak nadseny, ze mi dokonce vymyslel drzak na tablet, ktery bude zaveseny ze zesikmeneho stropu, abych mohla sve pokusy nahravat a poskytnout vam nahled pomoci vedei :) No, jsem zvedava, kdy to zprovozni, ale napad to je uzasny.

Dnes budu koncit pro vas hadankou. Co myslite, ze zobrazuje tato fotka? Jeden z mych vcerejsich vytvoru. Hadejte, zitra bude odtajneni.



Dekuji vsem, co se pravidelne vracite na muj blog a venujete mu kousek z Vaseho casu. Moc to pro me znamena.

Komentujte, je to pro me zpetna vazba.

Najdete mne nove i zde:www.facebook.com/pages/Originaltina/146040385557603?ref=hl

Vase OriginalTina

Žádné komentáře:

Okomentovat