úterý 9. října 2012

Po dlouhé době CRAFTĚNÍ

Tak konečně se zase dostávám k blogu a hlavně k TVOŘENÍ. Je neskutečný kolik Vám státnice sežerou času, ale vyplatilo se a skóre za 1.


Dneska jsem si zapnula jedny předplacené videa a hned jsem musela zkusit obrázek na plátýnko.  Byla to pěkná patlanice, ale s výsledkem jsem hoodně spokojená.

Jen si musím nakoupit dostatek propisotů (nemám ani jeden) a barvy Artiste, jelikož normální akrylky jsou tak hustý, že jsou naprd.

Suma Sumárum: jsem tedy spokojená, ale mít propisoty a barvy Artiste, tak výsledek bude daleko daleko lepší.

Taky jsem začala přemýšlet o LuminArte. To jsou neskutečný barvičky. Asi poprosím Ježíška :)



Díky za Vaší přízeň.

Vaše OriginalTina

7 komentářů:

  1. Jsem okouzlena. Krásný blog, pro mě nový :-O. Obrázek je fantastický. Tahle malá plátýnka ( z Lidlu?),mám taky, jen ještě nebyl čas na nich zapracovat. Ovšem když tohle vidím, mám tisíc chutí :-). Krásný den a díky za komentář. H.

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé já díky za komentář. Malá plátýnka kupuji v Nanu Nana, vychází 4 asi za 99Kč. Jen mě mrzí, že ted není moc času na nich dělat, připravuji se na státnice :(

    OdpovědětVymazat
  3. Kristýnko, já být takhle šikovná, tak nechám učebnice a skripta ležet v šuplíku a jen tvořím a tvořím. Je to nádhera, dokonalá a milá práce.
    A ještě jednou k té škole a tentokrát už vážně - přeju hodně štěstí a zdaru a po státnicích se vrhni naplno do tvoření...už se těším, co nám tu pak nového ukážeš! Tleskám. ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vivi děkuju moc, opravdu si toho vážím a je to pro mě taková satisfakce, že tento blog nepíšu jen tak.
      Ani nevíš jak to zahřeje u srdíčka, že se mé tvoření líbí.
      Ještě jednou moc děkuju.

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat