úterý 4. září 2012

Mixed media Canvas

Že by moje nová vášeň? Ano. Tak trochu. To je prostě tak, když pořád brouzdáte po internetu a hledáte nové nápady na Scrapbook, přehráváte jedno video za druhým a narážíte na další a další zajímavé věcičky - techniky.

Tohle je naprostá bomba. Dá se použít naprosto cokoliv, všechno. Scrapbookové pomůcky, ale i o to, co naleznete doma v harampádí.

Základem je plátno, které se dá pořídit opravdu za směšnou cenu - doporučuji Nanu Nana (neříkám, že ho tu mají nejlevněji). V tomto obchůdku můžete pořídit i základní akrylové hobby barvičky a opravdu základní štětce (ty moc nedoporučuju, vypadávají).

Poté jako další hodně používané jsou propisoty - Rub-ons.(bohužel, nejsem vlastníkem zatím jediného propisotu a tak zatím válčím bez nich).

No a pak už jen barvíte, razítkujete, lepíte, stínujete, malujete....

Zkusila jsem si jen tak narychlo udělat 3 plátýnka a musím říct, že i když nejsem zcela vybavena, tak jsem maximálně spokojená.
Posuďte samy. 
                             STREET HEART

                             BLUE FRIENDS


                             FIRE GIRL


Budu ráda za jakýkoli komentář.

Vaše OriginalTina


4 komentáře:

  1. ty holčičky jsou úžasné. Moc se mi líbí tato technika, ale bohužel, tak zdatná nejsem. Jen tak dál ;o)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, děkuju.. můj první komentář na blogu :) strašně potěší :)) Děkuju Katuan

    OdpovědětVymazat
  3. To je super:-)Krásné,ty panenky se mi líbí taky moc:-)Asi si zkusím taky něco takového,i když teda nejsem vybavená,ale vypadá to fakt moc dobře!!

    OdpovědětVymazat